Cambridge

OBTENCIÓ DELS CERTIFICATS OFICIALS DE KET, PET i FCE PER LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE.

Des de fa ja uns anys, l'escola prepara els alumnes de l'ESO per a l'obtenció dels nivells d'anglès de KET i PET.

Oferim també una convocatòria de First Certificate in English. Estem molt satisfets d'esdevenir centre examinador autoritzat de la Cerdanya. Pensem que serà una molt bona manera de facilitar l'obtenció d'aquesta certificació (obligatòria a totes les carreres universitàries) als estudiants de la nostra comarca.

El KET i PET es corresponen als nivell A2 i B1 respectivament del Marc Europeu Comú de  Referència per a les llengües del Consell d'Europa (MERC) reconegut internacionalment.

Els certificats de KET i PET són els nivells anteriors al First Certificate in English (FCE) i segueixen una estructura d'examen molt similar.

La prova consta de tres parts: expressió oral (Speaking), comprensió i expressió escrites  (Reading and Writing) i comprensió oral (Listening).


Des de l'àrea d'anglès, es treballa per tal que els nostres alumnes assoleixin aquests nivells durant els cursos d'ESO, i puguin gaudir d'un nivell òptim en anglès per poder afrontar estudis post­obligatoris amb una base molt sòlida.

Estem molts satisfets dels resultats obtinguts. Creiem que és una molt bona oportunitat per aconseguir aquestes certificacions oficials i motivar els nostres alumnes en quelcom tan important com és l'aprenentatge de l'anglès.

 

cambridge


També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »