Auxiliar de conversa

Degut a les circumstàncies actuals, aquest curs no disposem d'auxiliar de conversa tal i com hem anat fent els darrers cinc anys. Esperem que el proper curs 2021/22 en podrem tornar a gaudir.
Amb aquest servei, volem desenvolupar i reforçar les habilitats orals i comunicatives dels alumnes.

L'auxiliar de conversa dóna suport en les activitats orals de les classes de llengua estrangera, sota l'orientació i coordinació dels professors titulars a infantil, primària i  secundària.

La seva tasca té un grau d'importància en el procés d'aprenentatge de la llengua estrangera perquè desperta en els alumnes la curiositat i la motivació per la llengua d'estudi, i serveix de model. No podem oblidar que les auxiliars de conversa representen el seu país, la seva llengua i la seva cultura i que, per tant, estan aportant una visió directa d'aquest conjunt.

Dins del projecte d'escola multilingüe pensem que aquesta iniciativa ens pot ajudar a seguir presentant alumnes a les proves de Cambridge que fem cada any. És una inversió i un projecte que pensem que val la pena. Volem agrair tant l'esforç que han fet les famílies de l'escola que els han acollit a casa seva i a qui estem molt agraïts, com l'esforç organitzatiu i econòmic que representa per a l'escola però que de ben segur donarà els seus fruits en la formació de llengua anglesa dels nostres alumnes.

 

 

        


També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »