Activitats

A continuació detallem les activitats esportives que estem portant a terme regularment i que any rere any tenen més alumnes practicant-les. Actualment més de 150 nens i nenes estan practicant esport amb la nostra AEE.

 

Iniciació al futbol sala.

Aquesta activitat anava adreçada als nens i nenes de P4 i P5. L’objectiu principal és que a partir del joc els nostres alumnes aprenguin conceptes relacionats amb aquest esport.

 

Futbol Sala.

Després de 9 cursos treballant amb esforç i constància, hem aconseguit que el futbol sala estigui consolidat com a activitat referent de la nostra AEE. Volem recordar que a l’escola treballem el futbol com una activitat més en la formació dels nostres nens i nenes. En aquest moments la nostra Associació Esportiva disposa de 9 equips de diferents edats: 1 equip prebenjamí, 1 equip benjamí, 1 equip aleví, 1 equip infantil, 1 equip base femení, 2 equips cadet/juvenil femení, 1 equip cadet i 1 equip  juvenil.

D’aquests, 7 equips estan competint a nivell federatiu i la resta estan participant en la lliga comarcal de La Cerdanya.

 

Futsal Copa Cerdanya

L’edició de 2018 Futsal Copa Cerdanya, torneig consolidat i reconegut a nivell nacional, un any més, comptarà amb la participació de més de 90 equips d’arreu.

Enguany celebrarem la VIII Edició del nostre torneig.

 

BTT – “Camino de Santiago”

Des la nostra AEE donem continuïtat a la iniciativa arrencada fa tres cursos: combinar l’activitat de BTT amb el “Camino de Santiago”.

Amb aquesta volem seguir treballant en l’objectiu que ens vam proposar fa bastants anys i que no és altre que els nostres nens i nenes  facin esport i aprofitant l’activitat valorar aspectes relacionats amb la Pastoral del nostre centre que es poden conèixer amb la pràctica esportiva. Un dels objectius de l’activitat és que els nens i nenes puguin realitzar, en tres anys, el Camino de Santiago Francès. Per  tal  d’arribar a Santiago de Compostela, la distribució del  trajecte a realitzar quedaria distribuït de la següent manera:  

  • Estiu 2018: Roncesvalles – Burgos.
  • Estiu 2019: Burgos – Ponferrada.
  • Estiu 2020: Ponferrada – Santiago de Compostela.

Bàsquet

Bàsquet.Donant continuïtat al projecte iniciat amb el CB Llívia, en aquests moments la nostra escola compta amb dos equips de bàsquet escolar. Nens i nenes, amb edats compreses entre els 6 i 9 anys,  practiquen setmanalment aquesta activitat.

Els divendres participen a la lliga escolar de La Cerdanya.

 

Pàdel.

Un any més, els nenes i nenes de CM, CS  i ESO 1 tenen la oportunitat de continuar practicant pàdel. Enguany comptem amb un gran nombre de participants i les inscripcions han sobrepassat les nostres expectatives.


També et pot interessar...

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau de...

llegir més »