Activitats

A continuació detallem les activitats esportives que estem portant a terme regularment i que any rere any tenen més alumnes practicant-les. Actualment més de 150 nens i nenes estan practicant esport amb la nostra AEE.

 

Iniciació al futbol sala.

Aquesta activitat anava adreçada als nens i nenes de P4 i P5. L’objectiu principal és que a partir del joc els nostres alumnes aprenguin conceptes relacionats amb aquest esport.

 

Futbol Sala.

Després de 9 cursos treballant amb esforç i constància, hem aconseguit que el futbol sala estigui consolidat com a activitat referent de la nostra AEE. Volem recordar que a l’escola treballem el futbol com una activitat més en la formació dels nostres nens i nenes. En aquest moments la nostra Associació Esportiva disposa de 9 equips de diferents edats: 1 equip prebenjamí, 1 equip benjamí, 1 equip aleví, 1 equip infantil, 1 equip base femení, 2 equips cadet/juvenil femení, 1 equip cadet i 1 equip  juvenil.

D’aquests, 7 equips estan competint a nivell federatiu i la resta estan participant en la lliga comarcal de La Cerdanya.

 

Futsal Copa Cerdanya

L’edició de 2018 Futsal Copa Cerdanya, torneig consolidat i reconegut a nivell nacional, un any més, comptarà amb la participació de més de 90 equips d’arreu.

Enguany celebrarem la VIII Edició del nostre torneig.

 

BTT – “Camino de Santiago”

Des la nostra AEE donem continuïtat a la iniciativa arrencada fa tres cursos: combinar l’activitat de BTT amb el “Camino de Santiago”.

Amb aquesta volem seguir treballant en l’objectiu que ens vam proposar fa bastants anys i que no és altre que els nostres nens i nenes  facin esport i aprofitant l’activitat valorar aspectes relacionats amb la Pastoral del nostre centre que es poden conèixer amb la pràctica esportiva. Un dels objectius de l’activitat és que els nens i nenes puguin realitzar, en tres anys, el Camino de Santiago Francès. Per  tal  d’arribar a Santiago de Compostela, la distribució del  trajecte a realitzar quedaria distribuït de la següent manera:  

  • Estiu 2018: Roncesvalles – Burgos.
  • Estiu 2019: Burgos – Ponferrada.
  • Estiu 2020: Ponferrada – Santiago de Compostela.

Bàsquet

Bàsquet.Donant continuïtat al projecte iniciat amb el CB Llívia, en aquests moments la nostra escola compta amb dos equips de bàsquet escolar. Nens i nenes, amb edats compreses entre els 6 i 9 anys,  practiquen setmanalment aquesta activitat.

Els divendres participen a la lliga escolar de La Cerdanya.

 

Pàdel.

Un any més, els nenes i nenes de CM, CS  i ESO 1 tenen la oportunitat de continuar practicant pàdel. Enguany comptem amb un gran nombre de participants i les inscripcions han sobrepassat les nostres expectatives.


També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »