Objectiu triennal

 OBJECTIU TRIENNAL

Objectiu triennal 2018-2021

 

ORGANITZACIÓ DE L'OBJECTIU TRIENNAL

Curs 19 - 20:

Lema general: "Aprendre a viure”.

Curs 2018-2019: Canviem per créixer

Curs 2019-2020: Créixer és comprometre's

Curs 2020-2021: Comprometre's és renovar-se

 

L'objectiu d'aquest curs és adonar-nos que amb les nostres actituds, les nostres maneres de ser i fer en diferents àmbits de la nostra vida, poden ajudar a millorar el nostre entorn. Si les nostres actituds són de compromís i de millora, canviarem la manera de conviure entre nosaltres.

Comprometre’s és:

- Assumir una responsabilitat.
- Compartir una tasca amb algú.
- Símbol de fidelitat i entrega.
- Millorar en allò que fem dia dia.

Aquest compromís té tres aspectes clau:


- Amb nosaltres mateixos: és molt important que cadascú estigui bé amb ell mateix, tenir confiança i estimar-se. És a dir, tenir clares les fortaleses i debilitats, les pors i els somnis i les coses que hem de treballar i millorar assumint nous reptes.
- Amb els més propers: cal cuidar les relacions amb tots els altres (companys, família, amics...). Aquests són els que ajuden i ens acompanyen  habitualment.
- Amb l’entorn: contribuir a tenir cura del medi natural on hem de conviure tots plegats. Aquest espai serà el llegat dels nostres en un futur.

Per tant, durant aquest curs, per tal d’aconseguir tots els objectius proposats, ens comprometem a prendre consciència de les nostres actituds per millorar com a persona i ser feliços.


També et pot interessar...

Vedruna Puigcerdà a casa

Des d'aquest lloc podreu veure tot el que els alumnes estan treballant en les diferents etapes educatives: Llar d'infants, Infantil, Primària i ESO...

llegir més »

PORTES OBERTES VIRTUALS

ENS VOL CONÈIXER?

llegir més »

PORTES OBERTES VIRTUALS LLAR

ENS VOL CONÈIXER?

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES Documents Protecció de dades POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT MATRICULACIÓ IMATGE    ...

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »