Projecte solidari

 

Un dels valors que pensem que és fonamental treballar amb els nostres alumnes és la solidaritat, per aquest motiu i un any més, l'escola participa en un projecte solidari. Aquest any la nostra proposta segueix vinculada amb la "Fundación VIC”.


Concretament el projecte que varem escollir es va dur a terme a l'escola Vedruna de Fushë-Mamurras (Albània), i té com a objectiu ajudar als 33 alumnes de l'escola que com a conseqüència d'un devastador terratrèmol han perdut la vivenda i ara es troben vivint en tendes de campanya. En aquest enllaç podeu veure un vídeo explicatiu sobre la campanya:

https://www.youtube.com/watch?v=N1vAdd5QSf0


La finalitat d'aquest projecte és poder-los fer arribar la nostra ajuda, recollint 1€ per persona, de la unitat familiar. Creiem que si totes les famílies de les 36 escoles Vedruna de Catalunya col·laborem en aquest projecte, podem ser d'una gran ajuda. Aquesta campanya es va dur a terme del 16 al 20 de novembre i les famílies de la nostra escola van respondre amb col·laboració i implicació tot sabent la importància de ser solidaris amb els més necessitats. És una tasca educativa i sobretot molt humanitària.


Cada dia, vam anar marcant la xifra recollida en aquest mural i un cop fet el recompte, el total va ser de 840,66€.


Moltes gràcies a tots per la vostra ajuda!

 

 

 

 

 


També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »