PSICOPEDAGOGIA

L'escola disposa d'un servei d'orientació i intervenció psicopedagógica adreçat a totes les etapes educatives, amb una psicopedagoga que atén les demandes de l'equip docent, impulsa l'Itinerari psicopedagògic propi de les escoles Vedruna Catalunya i coordina la CAD (Comissió d'atenció a la Diversitat) del centre, actualment formada per:

- Maite Font- Psicopedagoga de centre
- Montse Carreras- Directora de E. Secundària
- Pere Real- Director E.Primària
- Cristina Rohmund- Directora E. Infantil
- Elisabeth Barral- Psicopedagoga de l'EAP
- Àngels Blasco- Treballadora Social

S'intervé per a promoure, garantir i supervisar que la diversitat dins del centre sigui atesa per a potenciar totes les capacitats individuals dels alumnes, essent els seus objectius:

  • Realitzar un seguiment personalitzat del procés d'ensenyament-aprenentatge dels alumnes i assessorar el professorat que hi interactua.
  • Col·laborar en l'avaluació de l'equip docent, recollir i transmetre qualsevol informació rellevant sobre els alumnes i les seves famílies.
  • Proposar estratègies i processos d'aprenentatge per tal de millorar el rendiment acadèmic de cada alumne.
  • Col·laborar i ajudar en l'elaboració dels plans de suport individualitzats i fer-ne les posteriors revisions i modificacions.
  • Treballar conjuntament amb les diferents CAD's de Vedruna-Catalunya per desenvolupar projectes comuns.
  • Potenciar la formació continuada del professorat proposant temes que poden ser d'interès (així com formació específica en Dislèxia, Trastorns de Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat, Trastorn d'Espectre Autista, Altes Capacitats Intel·lectuals, etc).
  • Vetllar pel compliment de l'Itinerari Psicopedagògic al nostre centre.

 

 

DESCARREGAR L'ITINERARI PSIPEDAGÒGIC

 

Els diferents departaments i grups de treball d'orientació i psicopedagogia de la xarxa de centres de Vedruna Catalunya Educació han impulsat una nova iniciativa amb la finalitat de convidar a la reflexió i orientar a educadores i educadors en general. D'aquesta manera neix el nou portal Vedruna Catalunya Psicopedagogia, un espai web amb recursos i assessorament per a mestres, professors, famílies i públic general on s'hi troben reflexions a l'entorn de temes vinculats al desenvolupament de l'infant i jove. Així, s'hi poden llegir articles i publicacions que van des de l'assetjament escolar fins a aspectes que tracten l'educació emocional o la neurologia i neurodidàctica, entre d'altres. Internet, Xarxes Socials, Videojocs o transtorns recorrents en el procés d'aprenentatge  els alumnes són també àmbits a destacar en el nou portal.  

 

  ACCEDIR A LA WEB DE PSICOPEDAGOGIA

 

Arxius d'interès


També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »