CM2

ELS ALUMNES DE QUART DE PRIMÀRIA

El dimarts 22 d'octubre de 2019 cicle mitjà va anar al Palau de la música a veure l'actuació de la cobla 2.0. Vàrem sortir ben d'hora, cap a dos quarts de nou per poder arribar a temps a l'actuació que era a dos quarts de dotze. El viatge prometia ja que estaven previstes unes pluges molt abundants, i ja se sap que a la capital es colapsa tot quan hi cauen quatre gotes. Doncs va ser el contrari, vàrem poder entrar a la ciutat sense cap embús. Tot i així, vàrem arribar on time a l'actuació.
Va ser un concert preciós on ens van anar explicant cadascun dels instruments de vent i de corda que participen a la cobla incloent-hi el piano i la bateria com a complementaris.

Ho van fer en format concert i teatre, tot combinant aquests dos estils. La veritat que ens va encantar a tots.

Un cop acabat el concert, la meteorologia ens va seguir respectant i vàrem poder baixar caminant des del Palau fins al Maremagnum, tot passant per la catedral i les rambles. Una experiència molt enriquidora pels nostres alumna/es.

Finalment, vàrem arribar al Maremagnum on vàrem haver de correr ja que començava a ploure. Vam dinar a un porxo que hi ha davant de l'aquarium i així no ens vam mullar. La pluja va tornar a parar i vàrem poder fer un passeig pel port per veure els iots espectaculars que hi ha embarcats.

Tot seguit, cap allà les 15:15 ja ens va recollir l'autobús i vàrem iniciar el camí de tornada. Ens esperàvem que també trobaríem embús però altre cop vàrem sortir de la ciutat sense cap problema i cap a les 17:15 estàvem al túnel berenant. Ja només ens quedaven 15minuts fins arribar al punt de sortida, el pàrquing de les Tereses on estaven totes les famílies per recollir als seus fills/es.


En resum, va ser un dia molt agradable, intens i totalment recomanable on tots els que hi vàrem anar segur que repetiríem.

 

     
       
       
       

 

 També et pot interessar...

Vedruna Puigcerdà a casa

Des d'aquest lloc podreu veure tot el que els alumnes estan treballant en les diferents etapes educatives: Llar d'infants, Infantil, Primària i ESO...

llegir més »

PORTES OBERTES VIRTUALS

ENS VOL CONÈIXER?

llegir més »

PORTES OBERTES VIRTUALS LLAR

ENS VOL CONÈIXER?

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES Documents Protecció de dades POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT MATRICULACIÓ IMATGE    ...

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »