Maternal

LES SAFATES D'EXPERIMENTACIÓ SENSORIAL:

A la classe els Pollets ens encanta jugar i aprendre a partir d'activitats lúdiques i experimentals. I és que a quin nen o nena no li agrada jugar?
Una de les activitats estrella és jugar amb les safates d'experimentació sensorial. Aquestes safates contenen diferents materials (arròs, pasta, llegums,...) i l'infant els manipula amb les mans i els diferents utensilis que els hi proporcionem (culleres, pots,...). D'aquesta manera experimenten diverses textures, formes, colors i altres qualitats i tot d'una manera molt vivencial.

Les safates d'experimentació ajuda als infants a estructurar la seva ment i a iniciar-se en la lògica-matemàtica mentre fan diferents classificacions, observacions i comparacions.

Al mateix temps és una activitat que fa que experimentin les relacions que s'estableixen amb els materials de les safates i els diferents objectes que tenen al seu abast.

És un joc tranquil que convida a la concentració i que els hi encanta!

   
         

 També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »