CI 2

HEROIS RÀPID

Durant aquest primer trimestre, amb els alumnes de CI2 hem realitzat un projecte per treballar els símptomes dels ICTUS i com actuar envers aquests.

Hem treballat amb una campanya que es diu HEROIS RÀPID. És una iniciativa educativa premiada que té com a objectiu augmentar la conscienciació sobre els símptomes de l’ictus i la necessitat d’actuar amb rapidesa. Aprofita l’increïble entusiasme dels nens/es per aprendre i compartir i els anima a difondre els coneixements a la resta de la família, en particular als seus avis i àvies.

Els pacients que pateixen un ictus necessiten una atenció mèdica d’alta qualitat el més ràpid possible i, per tant, augmentar la conscienciació sobre els símptomes pot salvar vides.

La campanya consisteix en un infant com a protagonista on es veuen situacions amb els seus dos avis i la seva àvia. Cadascun d’aquests avis patirà un dels símptomes que provoca l’Ictus, feblesa en un braç, feblesa en una part de la cara i dificultats amb la parla. Aquest infant serà l’encarregat de trucar el 112 ràpid i així salvar la vida dels seus avis. El missatge no és només de trucar el 112 sinó de conscienciar als avis i àvies de quins són els símptomes per tal de que quan notin quelcom semblant ells mateixos alertin la persona més propera que tinguin.

La campanya es realitza amb 5 sessions a l’aula amb un material molt ben pensat per dibuixar, retallar, jugar i visualitzar animacions molt divertides.

Ha estat una experiència genial i els nostres alumnes han après moltíssim.

Aquí teniu algunes fotografies creant una màscara de super herois.

 També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »