ESO 3

Entràrem a l'escola quan érem ben petits, sense saber massa coses i sortirem preparats per afrontar problemes i dificultats. I és que tancant els ulls i veient el nostre pas per l'escola, milers de records s'escampen entre nosaltres que podem sintetitzar en diferents paraules:

DIVERSIÓ
Cada any que hem estat a l'escola ens ho hem passat genial: ja siguin excursions, colònies, viatges o les gimcanes de final de curs; sense oblidar, l'esperada sortida a Portaventura!!!


IL·LUSIÓ
Quan vam representar els pastorets a 6è de Primària; quan ens donen la nota d'un control i l'hem aprovat; quan acabem el curs i tornem a l'escola després de les vacances ens fa il·lusió tornar a veure els nostres amics.


COMPROMÍS
El millor compromís és aprendre: Percebem que tenim un compromís amb els professors a l'hora de fer els deures o d'estudiar i també tenim un compromís amb l'escola, que és complir les normes que ens exposen; actualment, amb la COVID, ser molt responsable.


RESPECTE
Donar la benvinguda a companys que s'incorporaven en el nostre grup i respectar- nos entre tots, encara que cadascú de nosaltres sigui diferent.


INNOVACIÓ
Una innovació important dels darrers anys ha estat que els llibres s'han transformat en llibres digitals ja que a la nostra escola fa un temps es van implementar els chromebooks com a eina de treball. Igualment, la incorporació de la programació i la robòtica com a part important del nostre procés d'aprenentatge.


ESFORÇ
Hem dedicat a entendre els conceptes nous quan no els enteníem i a utilitzar-los per a resoldre les tasques que ens proposaven diàriament. Hi ha coses que no surten a la primera, que no són tan fàcils com semblen: són les que requereixen un petit o gran esforç. A l'escola hem après que amb l'esforç, podem aconseguir moltes coses.


Després d'aquestes reflexions,deixeu-nos acabar amb una sentència d'un dels
nostres grans poetes, Miquel Martí i Pol:

TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE

   

 També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »