CM1

APRENEM MATEMÀTIQUES A TRAVÉS DEL JOC

A l'escola creiem que la millor manera d'aprendre és quan els alumnes gaudeixen amb el procés, per això a la classe de 3r el joc forma part de les nostres aules, especialment a l'hora de matemàtiques. Perquè, a qui no li agrada jugar?
A través de la implementació del joc aprenem de manera indirecta i divertida. A més d'aprendre continguts curriculars específics com poden ser: la resolució de problemes, el càlcul mental, les taules de multiplicar, etc., es treballen altres aspectes com el treball en equip, la solidaritat, el respecte, l'acceptació… , els quals ens ajuden a oferir als nostres alumnes una formació integral.
Concretament a l'assignatura de matemàtiques dediquem la unes sessions a aplicar, a través de jocs dinàmics, tots els continguts apresos durant la setmana. En aquestes hores la motivació dels alumnes incrementa positivament en i estan molt més predisposats a mantenir converses i debats matemàtics.
A les següents fotografies es pot veure com els alumnes estan jugant amb a diversos jocs de matemàtiques, com per exemple el joc de l'oca matemàtica, on es treballen les multiplicacions, operacions bàsiques per agilitzar el càlcul mental i problemes de lògica.

També aprofitem al màxim el joc per potencia el treball cooperatiu tot resolent enigmes matemàtics amagats per la classe.

 

 

A l'aula de tercer podem veure com la motivació dels alumnes incrementa positivament a l'hora d'aprendre a través del joc i a més ens permet aprendre qualsevol concepte amb molta predisposició!

 

  També et pot interessar...

Fira virtual Expojove 2021

Us adjuntem l'enllaç de la Fira Virtual EXPOJOVE 2021, el saló virtual de Formació i Orientació de les comarques gironines. Del 20 al 30 d'Abril ...

llegir més »

Vedruna Puigcerdà a casa

Des d'aquest lloc podreu veure tot el que els alumnes estan treballant en les diferents etapes educatives: Llar d'infants, Infantil, Primària i ESO...

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »